Na de spetterende borrel van D5 in Café Daen is er voor H4 maar weinig tijd om bij te komen. Vanavond moeten zij alweer aantreden bij Kidang. Gisteren ging voor hun ogen teamgenoot Jochem Monsma door zijn enkel bij de wedstrijd van H3. Is het team van Cheyenne en Lisan fit genoeg om vanavond te winnen? Morgen zijn er helaas geen wedstrijden in het RSC, maar natuurlijk wordt er wel gewoon gevolleybald. Je kan terecht in Nijmegen, Wageningen en Scherpenzeel en de tijden laten het zelfs toe om te combineren! Ben jij die diehard Heyendaler die we morgen op de tribunes zien?

14.15 Vocasa DS 3 Heyendaal DS 3
16.00 Scylla DS 1 Heyendaal DS 2
17.30 Set Up ’69 DS 1 Heyendaal DS 1
18.30 Scylla HS 1 Heyendaal HS 1

Vocasa DS 3 – Heyendaal DS 3
De wedstrijd waar jij het makkelijkst kan gaan kijken is de wedstrijd van Dames 3. De dames hebben afgelopen woensdag voor het eerst getraind in Hatert. Een niet geheel onverstandige keuze, want morgen spelen zij in een soort gelijke omgeving; Neerbosch-oost. Dankzij de training zijn zij al een beetje gewend aan het soort Nijmegenaar dat daar rondloopt.

We waren erg lang op zoek naar spelers voor D3, maar inmiddels is het team aardig compleet. Ook is er een tweede trainer voor de dames aangesteld. Guus Cox heeft het als nieuw groentje helemaal begrepen en doet nu al ontzettend veel voor onze vereniging. Hij traint D6 op de maandag en D3 op woensdag en hij is ook nog eens druk met de communicatiecommissie. De dames mogen in hun handjes knijpen met zo’n fanatieke Heyendaler.

Afgelopen zaterdag vond er een echte teambuilding plaats. Zo waren de inspeelshirts met het thema de gele zwembroek van Dries Roelvink eindelijk binnen. Iedere dame heeft een alterego aangemeten gekregen. Zo spreken we niet langer van Cindy Poelen, maar is het Cindy Konings. Ook Bayan Hoogveld is verleden tijd. Kennelijk houdt Bayan wel van een drankje, waardoor voor haar de passende bijnaam Bayan St. Claire is gekozen. De shirtjes versterkten direct het teamgevoel en de dames wonnen met twee vingers in de neus 4-0 van Scylla. Maar daar stopte de teambuilding niet. D3 bleef gezellig hangen om onder andere teamgenoot Nena te zien bij D2 en daarna natuurlijk om coach Ivo te zien spelen bij H1. Vervolgens besloten zij om te gaan bowlen. Wij weten allemaal, bowlen op zaterdagavond escaleert altijd volledig uit de klauwen. Tientallen snaps werden er verstuurd en de dames werden iedere minuut meer dronken. Maaike kon het niet meer aan en had zelfs een rekje nodig om de bal nog fatsoenlijk de baan op te krijgen.

Bowlen escaleert misschien altijd, maar het brengt mensen ook altijd dichter bij elkaar. D3 zal deze avond waarschijnlijk niet snel vergeten en stapt morgen als een united team het veld op. Heel veel succes dames!