Na de Super Saturday en de volle tribune bij WaHo is het nu tijd voor de schitterende Thirsty Thursday. Morgen spelen er zes Heyendaalteams thuis met aan hun zijde stralende mini’s. Ben jij benieuwd wie er allemaal mini zijn? Dan zal je naar de hal moeten komen. En dan zie je gelijk de volgende wedstrijden:

Thuiswedstrijden RSC

19:30 Heyendaal HS 5 Sportclub Wijchen HS 1
19:30 Heyendaal DS 5 Pegasus DS 4
19:30 Heyendaal DS 7 Ikaros DS 1
21:30 Heyendaal DS 12 Pegasus DS 9
21:30 Heyendaal DS 9 Tweestroom DS 3
21:30 Heyendaal HS 3 Trivos HS 2

Uitwedstrijden

19.30 Vocasa DS 5 Heyendaal DS 4
21.00 Kidang DS 4 Heyendaal DS 8
21.30 Pegasus DS 12 Heyendaal DS 13
21.30 Vocasa DS 7 Heyendaal DS 6

Heyendaal HS 5 – Sportclub Wijchen HS 1
Vaak wil je als trainer dat je team iets meer vertrouwt op hun eigen kunnen. Iets zelfverzekerder speelt en simpelweg laat zien dat ze beter zijn dan de tegenstander. Dat zij er op vertrouwen dat wanneer ze hun eigen spel spelen, zomaar eens hoog zouden kunnen gaan eindigen. Bij H5 ligt dat net eventjes anders.  Zij hebben namelijk de kampioensshirts al laten drukken. Op hun inspeelshirts pronken de gouden letters ‘kampioen 2019-2020’. Een zeer gewaagde keuze van de mannen, zeker als we even kijken naar de stand. Een zevende plek is natuurlijk niet in de buurt van die kampioensschaal. Als zij de woorden op hun shirt willen omzetten tot realiteit zal er vanaf nu toch wel een hoop gewonnen moeten worden en het liefst ook met hele duidelijke cijfers. Morgen spelen zij tegen de directe concurrent en kunnen ze jouw aanmoediging dus goed gebruiken.

Heyendaal DS 9 – Tweestroom DS 3
Morgen spelen in de tweede ronde onder andere de dames van Romee en Bayan, oftewel D9. De dames hebben een lastige start gehad door veel ‘buitenland’gangers. Zo is Eefje vertrokken naar Duitsland, waardoor Emily besloot ons land nog beter te gaan verdedigen en intern te gaan bij defensie in Leeuwarden. Het team met onder andere onze voorzitter Janssen Daalen staat op een goede middenmoot plek, maar na twee verloren wedstrijden willen zij natuurlijk wel weer een keer winnen. De stand lijkt er op te duiden dat die winst morgen haalbaar zou moeten zijn. Dat wordt heerlijk proosten op de punten met, coach Romee een beetje kennende, een shotje tequila.

Shine bright like diamonds 5
Na de wedstrijden staat het barpersoneel van Café Daen weer klaar om een feestje met ons te bouwen. Dames 5 heeft speciaal voor jullie het schitterende thema Shine bright like diamonds 5 bedacht. Trek al je glitterkleding uit de kast en kom stralen met jouw team bij deze Thirsty Thursdayborrel. Natuurlijk loopt tijdens de borrel de Piel Paal Pitchercompetitie gewoon door. Wij studenten kunnen het natuurlijk niet laten gebeuren dat voornamelijk de arbeiders van H1 ervandoor gaan met de winst. Dus wil jij morgen echt stralen? Zorg er dan voor dat jouw team Heren 1 van de troon stoot.