Na een rustige week in het RSC worden er morgen vijf wedstrijden gespeeld in onze kille sporthal. Het is alleen gezellig in het RSC als jij er bent, dus kom gezellig langs om een wedstrijdje te kijken! Hieronder vind je de RSC-teams, maar natuurlijk ook de teams die uit gaan strijden voor de punten. Je komt hun aan het einde van de avond ongetwijfeld tegen in Cafe Daen. Zeker als je weet wat de actie van morgen is ..

Thuiswedstrijden

19.30 Heyendaal DS 6 Voreo Peter Peters DS 1
19.30 Heyendaal DS 8 Pegasus DS 5
19.30 Heyendaal DS 11 Boemerang Komeet DS 2
21.30 Heyendaal DS 4 Kidang DS 2
21.30 Heyendaal HS 4 DVV HS 2

Uitwedstrijden

19.30 Volamie DS 1 Heyendaal DS 9
21.00 Volamie HS 2 Heyendaal HS 5
21.30 Pegasus HS 4 Heyendaal HS 3

Heyendaal DS 6 – Voreo Peter Peters DS 1
Dames 6 is in de nieuwe teamindeling flink onder handen genomen. Neele heeft het team verlaten en Bas en Guus hebben het trainersschap op zich genomen. Elle Haisma kon vorig jaar niet spelen waar ze wilde spelen en even leek het erop dat de TC het goed voor haar had verpest. Gelukkig kon er nog hier en daar geschoven worden en kon ook Elle competitie spelen in een team dat goed bij haar past. Manon Willems is ook nieuw in het team. Vorig jaar heeft zij zich grandioos ingezet voor de vereniging door de losbandige communicatiecommissie een beetje in toom te houden. Volleyballen zat er na een knie-operatie een heel jaar niet in voor Manon, maar dit jaar mag zij gewoon weer shinen als spelverdeler. Monique, Rosa en Esmee speelden vorig jaar in andere Heyendaalteams,  maar zijn nu helemaal op hun plek in D6. Dat Monique zich meteen op haar gemak voelde, is natuurlijk geen verrassing. Tijdens de zomerfeesten leerde zij trainer Guus beter kennen en dat heeft heel Heyendaal kunnen zien. Al deze wijzigingen hebben gelukkig niet geleid tot mindere resultaten.

D6 startte het seizoen zeer voortvarend,. Zij wonnen de eerste vier wedstrijden glansrijk. Helaas kregen zij de vijfde wedstrijd wel een 4-0 verlies te verwerken. Zij misten toen spelverdeler Cheyenne, want die besloot de marathon te lopen. Zij liep de 42,2 kilometer van Amsterdam in minder dan 4 uur. Een knappe prestatie, maar een aanslag voor het lichaam. Is Cheyenne morgen fit genoeg om deze belangrijke wedstrijd te spelen?

De tegenstander van morgen heeft exact hetzeflde aantal wedstrijden gespeeld en exact hetzelfde aantal punten. Heyendaal staat nu op de derde plek en Peter Peters op de vierde. Morgen wordt er dus gestreden tussen directe concurrenten en wordt er besloten wie de derde plek na morgen heeft.

De actie in Daen
De Piel Paal Pitchercompetitie gaat morgen natuurlijk verder, maar voor de teams die met vijf of meer zijn worden er ook heerlijke bitterballen bereid! Zo’n lekkere snack smaakt heerlijk bij zo’n pitcher. H1 heeft inmiddels een flinke voorsprong opgebouwd, zoals je in de nabeschouwing hebt kunnen lezen, maar er zijn nog vier weken om zoveel mogelijk pitchers te drinken dus het is zeker nog geen gelopen race.

Heel veel succes allemaal met de wedstrijden en heel graag tot in Daen!