Morgen zijn er geen wedstrijden in het RSC. Er komt überhaupt geen enkel Heyendaalteam in actie. Dat wil zeggen er komt geen enkel Heyendaalteam in actie binnen de lijnen, want zo’n wedstrijdvrije avond betekent natuurlijk wel een uitgelezen kans voor heel veel actie in Café Daen! Vorige week ging de Piel Paal Pitchercompetitie van start en werd er al heel wat bier gedronken. Morgen hoef je niet te wachten tot de wedstrijden zijn afgelopen, maar je kan gewoon direct naar Daen. Trommel je teamgenoten op, eet samen bij ons favoriete café en begin lekker vroeg met pitchers bestellen. Geef bij het barpersoneel goed je team door en wie weet staat jouw team na deze week bovenaan in de ranking van de Pitchercompetitie! Lukt het jullie om koploper D2 van de troon te stoten?

Ivo van den Nieuwendijk presenteert duikboten!
Ivo van den Nieuwendijk, ook bekend als de kapitein of de sailor wanneer hij te veel biertjes heeft gedronken, heeft nog een leuk spel voor jullie. Dankzij dit spel leeg jij de ene pitcher na de andere en sta je zo aan kop in deze spannende pitcherrace. (Beeldmateriaal van kapitein Ivo is aan te vragen bij de spelers van H1.)

 

 

Voor dit spel heb je twee gevulde pitchers en een glas nodig. Laat het glas in een van de pitchers drijven en vul het een beetje met bier. De rand van het glas moet zich een paar centimeter boven het algemeen bierpeil van de pitcher bevinden. De spelers vullen om en om het drijvende glas een beetje bij met de andere pitcher. Hoeveel je schenkt is aan jou, maar je bent verplicht te schenken. Pas op dat het glas niet zinkt! De speler die verantwoordelijk is voor het zinken van het glas moet het opduiken en natuurlijk helemaal leegdrinken.

 

Mocht er worden valsgespeeld dan kan je altijd de spelers van H2 en D1 vragen scheidsrechter te zijn. Deze twee teams moeten als enige volleyballen deze week. Vrijdag reizen zij, hopelijk met veel support, af naar Wageningen. Pitchers drinken zit er voor hen morgen dus niet in, want zij worden fit verwacht bij de studentenderby van het jaar. Jij bent natuurlijk ook meer dan welkom bij deze wedstrijden! Ook met het OV is de sporthal goed te bereiken en het voordeel is dan dat je natuurlijk ook lekker biertjes kan drinken!

19.30 WaHo DS 1 Heyendaal DS 1
21.30 WaHo HS 1 Heyendaal HS 2

 

Wij wensen jullie heel veel succes morgen bij de tweede wedstrijddag van de Piel Paal Pitchercompetitie! Daarna zien we jullie brakke koppies natuurlijk graag op de tribune bij WaHo om D1 en H2 aan te moedigen.