Morgen is dan eindelijk het nieuwe seizoen echt voor iedereen begonnen en dat vieren we met een dag vol verleidelijke wedstrijden, aantrekkelijke Heyendaalliedjes, seductief eten, onweerstaanbare drankjes en natuurlijk aanlokkelijke dansjes. Zonder jou is deze zwoele dag sowieso niet compleet, zorg dus dat je het niet mist en laat je gezicht zien op de tribune en/of in Daen!

12:00 Heyendaal DS 1 Voorwaarts DS 1
12:00 Heyendaal DS 3 Trivos DS 2
12:00 Heyendaal HS 2 Scylla/Excelsior HS 3
14:00 Heyendaal DS 2 Gemini DS 1
14:00 Heyendaal DS 10 Gemini DS 7
16:00 Heyendaal HS 1 BVC’73 HS 1

Kampvuur 1
Om 12.00 uur ben je getuige van het allereerste kampvuur. Spoiler: er wordt al direct vreemdgegaan! Diede Hoenderboom speelde voorheen haar wedstrijden altijd in een blauw wedstrijdshirt. Ja, dames en heren, een  ex-Pegasusser maakt vandaag haar debuut bij Heyendaal. Lang waren we op zoek naar spelers voor D3. De wachtlijst werd geplunderd, er werd gemaild, er werd gebeld en niets leek te helpen. De oplossing voor alles lag echter recht voor onze neus: drank! Verleiders Ivo van den Nieuwendijk en Lies Ruessink wisten Diede genoeg drank te voeren om haar over te halen een keertje mee te trainen. En tja, zoals één zoen vaak direct leidt tot meer, leidde deze ene keer meetrainen tot een nieuwe competitiespeler bij D3. Diede van harte welkom bij Heyendaal!

Kampvuur 2
Tijdens het tweede kampvuur zien we de ware aard van D10 voor het eerst in beeld. De dames hebben in de hal alleen nog de kat uit de boom gekeken tijdens trainingen, maar besluiten morgen ook hun minder brave kant te laten zien tijdens hun allereerste wedstrijd. Joyce, Jasmijn, Sabine, Leonie, Marloes, Karlijn en Emma zijn morgen verleden tijd. Zij maken plaats voor Pikante Pommeline, Trashy Jazzy, Zexy Zwanetta, Likkende Laetitia, Classy Cherish, Dirty Danyla en Ruige Rowena. Er zal minder gelachen worden en viezer gespeeld dan ooit te voren. Helaas is Vunzige Veronic niet aanwezig. Spelverleider Manon Willems vervangt haar tijdens deze wedstrijd. Ook coach Loslippige Lizzy mist de eerste wedstrijd. Zij wordt vervangen door Doornroosje. Een zeer verrassende keuze voor dit bonte gezelschap. Is Doornroosje dan toch niet zo braaf als wij denken?!

Kampvuur 3
Tijdens het laatste kampvuur wordt altijd de beslissing gemaakt: gaan we uit elkaar of blijven we samen? Het kan dan ook geen toeval zijn dat het team dat zich het meeste en op meerdere vlakken met dit kampvuur kan identificeren, deze ronde speelt. Ieder jaar weer is het de vraag bij H1; verbreken we onze relatie met Heyendaal of gaan we het nog een jaar proberen? Ieder jaar denken we weer dat de relatie ten einde is. De beroemde tekst ‘we moeten praten’ wordt ontvangen en iedereen weet dan hoe laat het is. Het gesprek maakt duidelijk dat er twijfel is over de relatie en Heyendaal gaat al haastig op zoek naar waardige reboundkandidaten. Maar een promotie en een nieuwe trainer op zijn tijd zorgen er telkens weer voor dat alle twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen en de breuk wordt nooit definitief. Op welke vlakken H1 nog meer past bij dit kampvuur, mogen jullie zelf invullen. Wellicht ben je er morgen op de borrel zelfs getuige van.

Wij wensen alle teams heel veel succes met de wedstrijden. Hopelijk komen jullie als team alleen maar sterker uit deze zware test.

Diner en teamborrel! 
Uiteraard hebben jullie je allemaal opgegeven voor het diner in de Waagh, waar ongetwijfeld afrodisiaca worden geserveerd om iedereen in de stemming te brengen voor de Tentation. Maar onthoud, zoals op Temptation Island wordt alles gezien. Nergens ben je veilig voor snapchatmapsnitchers, Sterrenbosbewoners of überhaupt Heyendalers in het algemeen. Heel veel plezier allemaal bij deze eerste teamborrel van het jaar!