De hal kleurt morgen misschien wel groener dan ooit! Er spelen maar liefst zeven Heyendaalteams. En daarnaast zullen vier teams van Trivos er ook voor zorgen dat groen de overheersende kleur is morgen. Trivos staat erom bekend veel supporters mee te nemen naar de hal. Wij willen ons natuurlijk niet laten overschaduwen door die Wijchenaren, dus kom morgen gezellig met je teamgenoten naar de tribune! Natuurlijk zijn er ook weer punten voor de Groene Held te verdienen.

Thuiswedstrijden

19:30 Heyendaal DS 6 Trivos DS 4
19:30 Heyendaal DS 8 Switch’87 DS 3
19:30 Heyendaal DS 4 Trivos DS 3
21:30 Heyendaal HS 4 Trivos HS 2
21:30 Heyendaal DS 13 Trivos DS 7
21:30 Heyendaal DS 11 Heyendaal DS 12

Uitwedstrijden 

19:30 Atalante DS 2 Heyendaal DS 9
19:30 Pegasus HS 9 Heyendaal HS 5
20:00 Touché DS 1 Heyendaal DS 7
21:15 Atalante DS 1 Heyendaal DS 5

De eerste Heyendaalderby van het seizoen
Er zitten dit jaar weer veel Heyendaalteams bij elkaar in de poule en dat betekent natuurlijk dat er ook heel veel derbies zijn. Heyendaal D2 en D3 waren eigenlijk als eerste aan de beurt, maar besloten deze strijd pas later dit jaar te willen uitvechten. Daarom is het morgen tijd voor de allereerste van het seizoen: Heyendaal D11 tegen Heyendaal D12. Dit is alvast het opwarmertje voor volgende week, wanneer maar liefst drie Heyendaalteams het tegen elkaar opnemen.

D12 komt dit seizoen voor het eerst in de Heyendaalhistorie uit in de derde klasse. De dames zijn enthousiast aan de slag gegaan onder de bezielende leiding van Rosa van der Deen en Iris Verheggen. Helaas, is het hen nog niet gelukt een wedstrijd te winnen, maar ze snoepen wel puntjes weg van hun tegenstanders. Zoals elk Heyendaalteam is ook D12 gebrand om de eerste overwinning binnen te slepen en de overwinning op D11 zou natuurlijk nog veel zoeter smaken. Hun troef deze avond is Dion Legters. Dion heeft jaren samen met Marc D12 training gegeven, maar maakte dit jaar de overstap naar D11. D12 weet nu dus precies op welke manier D11 wordt getraind en welke slimme aanwijzingen worden meegegeven. Wellicht dat zij hier nog gebruik van weten te maken.

Heyendaal D11 komt al jaren uit in de derde klasse en weet zich ook jaar na jaar te handhaven. Dit jaar heeft dit team een paar nieuwe aanwinsten verzameld. Deze aanwinsten zijn voornamelijk afkomstig uit oud D12, waardoor het voor hen dus extra bijzonder is om het vandaag tegen hun oude team op te nemen. De eerste teamactiviteit, een avondje gezellig poolen, heeft er in ieder geval voor gezorgd dat alle nieuwe dames van elf zich meer dan welkom voelen. Alleen Renée van der Sluijs verkeert nog een beetje in een identiteitscrisis. Als meetrainer van D11 speelt zij het eerste halfjaar nog geen wedstrijden, maar in september hielp zij D12 wel een paar keer uit. Morgen kan D12 geen gebruik maken van hun secret weapon. Voor deze wedstrijd kiest Renée ervoor om haar eigen team vanaf de kant aan te moedigen. Was het wijs van D12 om spion Renée de eerste wedstrijden binnen te laten in hun team?

En de actie in Café Daen is…
Shotjes!! Kom je morgen met minimaal vijf teamgenoten naar Café Daen, dan staan er heerlijke shotjes voor je klaar om de overwinning te vieren, om het verlies te verdrinken of om de keel te smeren na al het aanmoedigen. Jij bent er toch ook gewoon bij?