Vorige week is het seizoen officieel afgetrapt! Voor sommigen zijn de eerste wedstrijden beter verlopen dan voor anderen, maar het mooie van het begin van het seizoen is dat nog alles kan gebeuren. Geen nood dus! Tenslotte, twee keer (?) is scheepsrecht, toch?

De eerste wedstrijd zal beginnen om 19:15u in het pittoreske Groesbeek. Dames 9 speelt hier tegen Ikaros DS 3 en de prognose ziet er veelbelovend uit!

Vanavond gaat het weer los in het RSC. Om 19:30u mogen Dames 6, 8 en 11 aftrappen en laten zien hoe mooi zij shinen in het groen. Hoewel Dames 6 en 11 vorige week al hun eerste vijf punten hebben gepakt, heeft Dames 8 vandaag de kans om die vijf punten in Nijmegen te houden!

Tegelijkertijd zal in Druten ook de eerste service over het net gaan bij de dames van het zevende. Vorige week hebben ze laten zien dat ze echte strijders zijn, dus dat moet goed komen! Een stukje dichter bij huis spelen de heren van Roel in de Ark van Oost. Vol goede moed gaan ze de punten ophalen die vorige week zijn blijven liggen in Gendt!

Ietsje later zal ook in Beneden-Leeuwen de zaal mooi groen kleuren als Dames 12 om 19:45u aantreedt bij Isala.

Om 20:30u mag Heren 3 nog eens laten zien dat zij dubbel en dwars thuishoren in de eerste klasse! De toon is al gezet vorige week, dus dat belooft veel goeds in Ravenstein.

In de tweede ronde om 21:30u zullen Dames 4, 13 en Heren 4 aantreden in het RSC. Voor Dames 13 wordt dit hun eerste wedstrijd: heel veel plezier meiden! Dames 4 zal daarnaast haar best doen om een paar oud-Heyendalers binnen Pegasus DS 4 van het veld te slaan! De boys van Cheyenne zullen tegelijkertijd de strijd aan gaan met Xanthos HS 2.

Hoef je vanavond niet te spelen? Schroom dan niet en begeef jezelf naar het Sportcentrum: gegarandeerd sensatie!

Om de winst te vieren of je verlies weg te drinken staan er uiteraard lekker koude biertjes voor jullie klaar in Café Daen. Kom je met 5 teamgenoten of meer krijg je zelfs een gratis pitcher! Tot vanavond en veel succes met de wedstrijden!