Afgelopen zaterdag heeft iedereen de kans gehad om even te wennen aan al die nieuwe teamies. Hopelijk weet je inmiddels de naam van de nieuwe spelverdeler, want het is tijd voor de eerste wedstrijden.

Aangezien we allemaal op 0 beginnen is er nog niet zoveel te vertellen over standen en spannende wedstrijden. Maar de echte aanraders zijn natuurlijk zoals altijd de wedstrijden het RSC. De eerste services van het seizoen zullen worden gespeeld door (hoogstwaarschijnlijk) de tegenstanders van Dames 5, 7 en 12 om 19:30. Op hetzelfde moment zal Dames 11 een kans hebben voor de eerste service bij onze buren in de Ark van Oost.

Twee uur later om 21:30 zullen de velden in het RSC worden overgenomen door. Dames 9, Heren 3 en Heren 4. De velden in de Ark van Oost zullen ook deze tweede ronde weer groen kleuren, dit keer door Dames 6!

Dan zijn er nog twee exotische tijdstippen in Bemmel en Gendt. Dames 8 en Heren 5 beginnen respectievelijk met hun wedstrijden om 21:00 en 21:15.

Heb je vanavond nog geen wedstrijd? Dan is dit natuurlijk het moment om de andere teams te ondersteunen bij hun eerste wedstrijden. Iedereen is van harte welkom in het RSC.

Na de wedstrijden is het natuurlijk tijd om even bij te komen en waar kan dat nou beter dan in Daen? Kom minstens met 5 teamgenoten naar Café Daen en scoor gelijk een portie bitterballen! Wij hopen jullie daar in ieder geval allemaal te zien. Succes!