Harry Proost wordt de nieuwe trainer/coach van het 1e heren team van NSVV Heyendaal
Na een lange zoektocht heeft het bestuur in samenwerking met de Technische Commissie een waardig opvolger voor Wim Thewissen gevonden. Harry Proost neemt het stokje over en zal vanaf nu de trainingen en het coachen van Heren 1 op zich nemen.
Na 4 jaar actief geweest te zijn bij onze buren in Nijmegen Oost (Pegasus) heeft Harry besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze heeft hij nu gevonden bij onze mooie groene vereniging. Wij zijn ervan overtuigd dat het enthousiasme, de ervaring en volleybalvisie van Harry goed passen bij onze vereniging.
Zowel het bestuur, de TC als de spelers zijn blij dat Harry het trainerschap op zich neemt. We heten Harry van harte welkom bij Heyendaal en wensen hem veel succes en volleybalplezier.
Foto afkomstig van:https://www.pegasusvolleybal.com/harry-proost-met-ingang-van-115-nieuwe-trainer-h1/harry-proost/