Twaalf teams hebben gisteren hun competitieseizoen mogen afsluiten en vandaag is het ook zover voor de Parels van Marc en Dion. Nog een keer mogen ze genieten van een van de relatief verre reizen die ze dit jaar hebben mogen maken, want in Wageningen gaat het gebeuren vanavond. Laten we eerlijk zijn, als je je seizoen dan niet af mag sluiten in het RSC dan is het zeker geen straf om op vrijdagavond bij WaHo te spelen. Dat zijn immers net zulke gekke studenten als wij, alleen dragen ze rode shirtjes in plaats van ons mooie groen. Op het gebied van kleur zou WaHo D7 het grootst mogelijke contrast vormen met D12, maar op volleybalgebied is dit helemaal niet het geval. De twee teams zijn namelijk directe concurrenten van elkaar, dus deze laatste wedstrijd zou nog wel eens een eindejaarsknaller kunnen worden. Wanneer het onze dames lukt om vier punten te pakken, kunnen ze zelfs nog een plekje stijgen in het eindklassement. Dus meiden, jullie hebben nog een missie dit seizoen. Doe jullie bijnamen vanavond eer aan, speel de sterren van de hemel en straal als een parel!