fbpx

Komkommertijd voor Heyendaal, dat is hoe we de afgelopen week zouden kunnen beschrijven. Slechts drie wedstrijden stonden er op de planning, wat betekent dat de overige teams rust konden pakken om zich klaar te stomen voor de laatste competitieweken. Er kan alvast verklapt worden dat alle drie de teams die gespeeld hebben ook gewonnen hebben!

Woensdag mochten de parels van Dames 12 afreizen naar Lunteren of all places. D.O.S. DS3 wachtte hen daar op. Op papier leek het een eenvoudige wedstrijd, maar de ervaring heeft geleerd dat de praktijk wel eens anders kan uitvallen. Zo ook deze woensdagavond. De thuisploeg wist de eerste twee sets te winnen, maar de meiden van Marc en Dion vochten zich in de derde set terug met 25-7 winst. Daarna was het schluss voor de ploeg uit Lunteren, want ook de vierde én vijfde set werden overtuigend gewonnen. 3-2 winst nadat je 2-0 achterstaat, dat is iets om trots op te zijn!

Op donderdagavond zocht Dames 10 het dichterbij huis, namelijk in het RSC. Wel moederziel alleen, maar dat mocht de pret niet drukken. VoCASA DS10 kwam op bezoek, de nummer 11 van de ranglijst. Een eitje, zou je kunnen zeggen. En dat was het ook voor de meiden van Anouk en Cheyenne. De eerste set werd 25-8 (taart!), maar het werd zowaar nog spannend in set 2 waarin de tegenstander uit Neerbosch-Oost nipt verloor met 26-24. De laatste set wisten de ladies in green wederom overtuigend te winnen (25-8, taart!). Een knappe 4-0 overwinning dus!

Dames 2 mocht het weekend inluiden en de competitieweek afsluiten in Wageningen. Ook WaHo DS2 bevindt zich onderin de ranglijst en voor hen stond er veel op het spel. De meiden van Niek en Ivo gaan lekker de tweede seizoenshelft en waren niet van plan om punten te verliezen. Enkel in de tweede set werd er een slippertje gemaakt door de meiden in het groen. Verder hadden zij de touwtjes in handen en werd er met 3-1 gewonnen.