Niks is lekkerder dan sporten op zaterdag, dus de team die vandaag mogen aantreden in hun groene tenuetjes hebben een partij geluk waar je bang van wordt. Als eerste mogen de mannen van het eerste dit geluk ervaren. Ze moeten er wel een stukje voor reizen, want Rijssen is niet om de hoek. Om 15.30 uur zal Rivo Rijssen H1 hen opwachten in de Reggehal. Zij vallen onder het kopje ‘directe concurrent’, dus dat belooft weer een mooi potje volleybal te worden. Mocht je in de buurt zijn, of niet, kom dan zeker even binnenvallen en laat de groene nachtegaal in jou naar buiten.

De parels van D12 mogen om 17.30 uur aantreden tegen AETHOS D11. De vorige ontmoeting tussen beide teams eindigde in een klinkende overwinning voor onze groene meiden. Vorige week werd tegen het tiende van AETHOS verloren, dus alle ingrediënten zijn aanwezig om vanavond vol voor de winst te gaan. De meiden van Dion en Marcé dreigen de aansluiting met de top tegen het einde van de competitie te verliezen, maar wellicht is er nog een podiumplek in zicht. Sporthal Valkenhuizen is niet zo heel ver, dus pak de trein (of fiets) naar Ernhem als je onze groene meiden naar de overwinning wil schreeuwen!