De tijd van uitbrakken op het terras is weer officieel aangebroken. De zon staart ons weer in alle hevigheid aan wanneer we, soms meer dood dan levend, toch maar toegeven aan de volgende alcoholische vloeistof. Vaak werkt de warmte van onze grote gele vriend aan de hemel als het beste medicijn tegen een bonkend hoofd en het onprettige gevoel van misselijkheid. Hoewel, bij een enkeling is dit niet het geval en neemt het gezicht van deze persoon onze favoriete kleur aan. Het blijft toch altijd weer spannend, maar hé, dat breekt wel lekker de dagelijkse sleur.

Laten we hopen dat het bovenstaande verhaal niet geldt voor de twee teams die vanavond in actie komen in Apeldoorn en Renswoude. De meiden van Marinus doen de eerst genoemde plaats aan. Zij mogen om 19.15 uur hun fitheid vergelijken met die van Dros-Alterno D4. Tijdens hun vorige ontmoeting lag de fitheid van beide teams eng dicht bij elkaar. Niet alleen waren alle vijf de sets nodig om een winnaar te krijgen, maar ook in het totale puntenaantal van de wedstrijd verschilden beide ploegen maar drie miezerige puntjes. Ook in het klassement is er maar weinig verschil, dus het beloofd een spannende pot te worden. Wie zal er deze keer aan het langste eind trekken?

Twee uur later mag ook D2 aan de bak en het door hen geliefde Renswoude. Voor hen staat er iets meer op het spel dan alleen een spannende wedstrijd. Bij de volle winst kan er namelijk gesprongen worden naar de achtste plaats en dat is wel iets wat je moet willen wanneer je op dit moment op de P/D-positie staat. Gelukkig behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden, want Renswouw D1 is de rode lantaarndrager van de poule. Dus meiden, fix dit eerst even, dan kunnen jullie daarna verder fixen in de stad!