Het is weer de hoogste tijd voor het mooiste weekend van het jaar, het Heyendaalweekend! Hiervoor geldt natuurlijk dat dat al op donderdag begint. Tenzij je nog moet volleyballen op vrijdag. Om 21.00 uur. Bij Kidang H2.
Dan moet je jezelf niet overschatten op in de nacht van donderdag op vrijdag. Gelukkig zijn de ruggengraatjes van H3 al net zo aanwezig als die van niet nader te noemen teams. Toch is het zaak dat de mannen vanavond hun missende onderdelen snel bij elkaar zoeken, zodat ze kunnen knallen. Het kampioenschap is namelijk nog binnen handbereik. Helaas geldt dat nog iets meer voor de tegenstander van vandaag, want die staan virtueel aan de top. Dat belooft dus een mooie wedstrijd te worden. Wanneer je dus om wat voor reden dan ook niet aanwezig bent in Nistelrode dit weekend, maar nog niet weet wat je met je vrije avond aan moet, biedt H3 hierbij de oplossing. Livestreams hebben ze helaas niet in Bemmel, maar gelukkig gaat er wel een bussie heen. Aanmoedigen moet dus geen probleem zijn!

Succes mannen en tot vanavond!