Nadat we gisteren allemaal getuige konden zijn van de spetterende overwinning van de mannen van het eerste, is het vandaag de beurt aan D3 om punten binnen te slepen. Hiervoor mogen ze een klein reisje maken naar Groesbeek, waar ze om 15.30 uur zullen spelen tegen Ikaros D1.
De meiden van Gerrie doen het nog steeds bijzonder goed dit seizoen. Ze bevinden zich op dit moment op een tweede plaats, net onder Pegasus D4. Ook bij onze blauwe buren hebben ze bewezen dat derby’s de spannendste wedstrijden zijn, want ook daar wist D3, dat lager staat in de stand, te winnen van D4. Alleen maar gunstig voor onze groene teams natuurlijk. Naast Pegasus D4 doet er ook nog een team van VoCASA mee om het kampioenschap. Voor hen is het vandaag derbyday, dus dat moet wel een wedstrijd opleveren die het waard is om naar te gaan kijken. Zelfs als je geen paars shirt draagt.

Goed allemaal leuk en aardig die andere wedstrijden in de poule van D3 en D4, maar laten we ons nog even bezig houden met de echt belangrijke pot van vandaag. Ikaros D1 staat op dit moment op plaats negen in de ranglijst. Het puntenverschil met D3 is 32 punten. Wanneer er dus geen gekke dingen gebeuren zouden onze meiden na vandaag weer vijf punten bij mogen schrijven. Dus laten we hopen dat er niemand last heeft van claustrofobie en dan moet het helemaal goed komen daar in Groesbeek.

P.S. Linkjes naar livestreams zijn ook vandaag weer zeer welkom