Het is vandaag Internationale vrouwendag. Daar kon je ook bijna niet omheen in het nieuws, maar mocht je het toch ontgaan zijn dan weet je het nu in ieder geval. De Gelderlander deed juist vandaag een oproep naar aanleiding van de vraag hoe veilig vrouwen zich voelen op straat in deze provincie. Het is waarschijnlijk maar goed ook dat ze dit niet in Zwolle en omstreken vragen, want daar kan het beeld dit weekend nog wel eens goed worden vertekend.
De mannen van het eerste zullen daar namelijk dit weekend bivakkeren en de boel onveilig maken. Voordat ze dat echt kunnen doen moet er eerst nog gevolleybald worden. Om 20.15 uur zal de eerste bal over het net vliegen in Den Dolder. De tegenstander van vanavond, Cito H2, maakt nog kans op het kampioenschap dit seizoen, dus zij zullen koste wat het kost willen winnen van de huidige nummer zeven van hun poule. De mannen van Lies en Wim zouden vanavond dus kunnen profiteren van de extra spanning die er aan de andere kant van het net aanwezig is. Of ze dat ook zullen doen is nog wel de vraag, want ook bij hen zal de spanning hoog zijn. Wel een ander soort spanning, teamweekendspanning, en die is misschien nog wel erger dan die om het kampioenschap.
Het kan dus alle kanten op gaan vandaag, maar een ding is zeker: Er gaat dit weekend gescoord worden. De vraag blijft of dit voornamelijk in of buiten het veld zal zijn!