Fouten maken is menselijk, dat heeft de Nevobo ook maar weer eens bewezen. Wedstrijden tussen twee teams van een vereniging moeten namelijk altijd voor 1 maart gespeeld worden om competitievervalsing te voorkomen. Dan is het niet heel slim om zo’n wedstrijd in april te plannen natuurlijk. Dit vervolgens twee weken voor het einde van februari nog willen verplaatsen, levert vaak ook niet veel credits op. Gelukkig zijn de meiden van D5 en D9 de beroersten niet en is hun derby naar vanavond 19.30 uur verplaatst.

Tijdens de vorige ontmoeting tussen beide teams, was het heel duidelijk dat D5 de betere ploeg was. Toch hoeft dit niet te betekenen dat dat vandaag ook weer het geval zal zijn. De meiden van Sander en Jurre zijn namelijk dit weekend op teamweekend geweest en het is al vaker gebleken dat dit ten goede kan komen van de prestaties.
Ben jij ook zo benieuwd of dat hier ook geldt? Blijf dan na je eigen training even hangen of kom wat eerder naar het RSC en aanschouw deze maandagavondderby!