Afgelopen nacht is weer gebleken dat er met de interne GPS van veel Heyendalers niets mis is. De route die werd gegeven, in het voorgaande bericht op de website, is door velen met goed gevolg afgelegd. De een deed er echter wat langer over om het eindpunt te bereiken dan de ander, maar daar zul je achteraf niemand over horen klagen. Plezier kent geen tijd toch?

We kunnen van geluk spreken dat de mannen van het tweede soms een haperende GPS hebben. Zij hebben de weg naar de stad waarschijnlijk niet gevonden en lagen netjes op tijd in bed. Dat moet ook wel als je op vrijdagavond een halve wereldreis moet maken naar Renswoude. Aan het einde van die reis wacht om 21.15 uur dan ook nog een daverende wedstrijd tegen Renswouw H2, het team dat virtueel tweede staat in het klassement. Dat is na vanavond natuurlijk geschiedenis, want naast de uitmuntende fitheid van onze mannen hebben zij ook de vloek van de eerste set opgeheven afgelopen dinsdag. Dit alles geeft hun zelfvertrouwen vast een grote boost. Dat is maar goed ook, want daar schijnt het nog wel eens aan te ontbreken, vooral buiten het veld.

Nee, alle gekheid op een stokje. Mannen als jullie zo goed spelen als jullie de hele week al doen, dan moet het vast allemaal goed komen. Jullie verdienen het om jezelf te belonen met vijf punten!