Vandaag staan er weer vijf parels van wedstrijden op het programma. Helaas hebben niet alle teams het geluk om lekker in het RSC te spelen. De meiden van Marinus hebben het geluk dat ze nog wel in Nijmegen mogen blijven. Ze zullen het om 13.00 uur opnemen tegen VoCASA D3. De mannen van Veerle, vandaag zonder Veerle, maar met Guus, hebben wat dat betreft iets minder geluk. Zij mogen eerst een uurtje genieten in de auto naar Woudenberg voor ze daar om 14.30 uur een balletje mogen slaan.

De overige teams kunnen wel in het RSC aan de bak. Om 13.00 uur heeft H1 het rijk alleen. Het zou kunnen dat de stilte van de zaal hen die extra focus geeft, zodat ze kunnen winnen van Auto van Oort/Rebelle H1. Toch weten we allemaal dat een te stille zaal ook niet fijn is, dus zorg dat je om 13.00 uur van je laat horen op de tribune.

Om 15.00 uur houden D2 en D3 elkaar gezelschap. De meiden van Ivo en Niek krijgen ook te maken met een team uit Dieren, namelijk Auto van Oort/Rebelle D1. D2 staat op dit moment stevig op de tiende plek, maar willen die natuurlijk maar wat graag inruilen voor plek negen. Wanneer er vandaag gewonnen wordt, is dat ook zeker mogelijk.
Voor D3 komt Atalante D1 naar Nijmegen. Onze groene meiden staan op een virtuele tweede plaats, maar moeten dit nog wel om zien te zetten in realiteit. Wanneer vandaag alle punten thuis gehouden worden, komt deze fijne realiteit weer een stapje dichterbij!