De gemiddelde student wisselt tijdens zijn studententijd wel een aantal keer van huis. Het is altijd wel even wennen in die nieuwe omgeving, maar dat is niet erg. Een gezin uit Alphen aan de Rijn dacht hier heel anders over. Zij waren erg gehecht aan de plek waar ze wonen, maar wilden toch een ander huis. Onder het mom ‘Voor alles is een oplossing’ hebben ze dus hun huis maar laten verhuizen naar de andere kant van de straat, zodat ze op de oude plaats een nieuw huis kunnen laten bouwen. Wil je dit nou ook? Leen dan even maximaal de komende 100 jaar en dan kun je het vast betalen.
Ben je je huis wel een beetje zat, maar vind je het bovenstaande een beetje overdreven? Heyendaal biedt in samenwerking met het RSC een geweldige oplossing voor je! Verlaat je huis en kom om 12.00 uur drie groene teams aanmoedigen in de hal of op de tribune. Voor het geld dat je hiermee bespaard, hebben we ook een oplossing. Dit zou je kunnen veranderen in vloeibaar goud uit de tap van het sportcafé. Een klassieke win-win-situatie!

12.00 uur RSC
Daarnaast kan er nog meer gewonnen worden vandaag, onder andere door de dames van Marinus. Zij zullen vandaag wat eerder moeten opstaan, want de eerste bal zal drie uur eerder dan normaal over het net vliegen. Toch mogen ze niet klagen, want hun tegenstander moest de wekker helemaal vroeg zetten om op tijd te vertrekken uit Deventer. De meiden van Avior D1 zullen dit waarschijnlijk maar wat graag doen, want de wedstrijd van vandaag kan nog wel eens een hele spannende worden. Onze groene dames zijn er namelijk op gebrand om de 3-1 nederlaag, die zij in Deventer moesten verwerken, deze keer helemaal recht te trekken. Met de extra toevoeging van een groen publiek achter zich, moet ze dit ook vast lukken!
Op het tweede veld (lees: het meest rechtse veld i.v.m. enig autisme van een niet nader te noemen team) zullen de mannen van het eerste het opnemen tegen BVC’73 H1. De ploeg uit Barchem heeft op dit moment negen puntjes meer dan onze mannen, een niet onoverkomelijk verschil dus. Dat beide ploegen dicht bij elkaar liggen qua niveau is ook tijdens hun vorige ontmoeting gebleken, want die resulteerde in een spannende vijfsetter. Helaas wist H1 de laatste set toen niet naar zich toe te trekken. Dit kan vandaag wel eens helemaal anders zijn. BVC’73 mist namelijk een aantal spelers. Laten we hopen dat onze mannen hier voordeel uit halen en de punten thuis weten te houden!
Onder het mom van het mooiste voor het laatst bewaren, spelen de mannen van Veerle ook in het RSC vandaag. Voor H2 is februari de maand dat het erop of eronder gaat zijn, want er worden wedstrijden gespeeld in de top van van de competitie. Om die maand knallend te beginnen komt vandaag TiVoC H1 op bezoek. De mannen uit Tiel wisten bij hen thuis met grote cijfers te winnen, dus dat geeft niet per sé veel vertrouwen voor deze wedstrijd. Toch zou H2 dat wel moeten hebben, want wanneer zij spelen als een team zijn ze zeker promotieklasse waardig. Zorg er dus ook voor dat zij een publiek hebben om te laten zien wat ze kunnen en laat ze bewijzen dat bierviltjes multifunctioneel kunnen zijn!

18.30 uur Elst
Na al dat geweld in het RSC mag D4 vanavond om 18.30 uur aantreden in Elst. Zij zullen het hier opnemen tegen Gemini D3. De meiden van Stijn en Stef hebben de laatste tijd enigszins last van ups en downs. Zo versla je D3, maar verlies je vervolgens van Ikaros. Het is dan ook moeilijk te voorspellen wat er vanavond tegen de nummer elf gaat gebeuren, maar de Nevobo heeft toch een poging gedaan. Als we hen mogen geloven zal D4 vier punten meenemen naar de goede kant van de Waal. Laten we hopen dat deze voorspelling uit gaat komen en dat er misschien zelfs nog een extra puntje mee wordt gesnoept!