Helaas geen barre tochten naar RSC vandaag, maar een deel van de teams speelt (gelukkig) wel in Nijmegen. Ook Ochten en Barneveld krijgen bezoek van onze groene brigades. Lukt het om alle punten mee terug te nemen naar de van stad rood, zwart en GROEN?

14.30 uur: Dames 1 en Heren 1
Onze eerste teams spelen allebei om 14.30 uur vandaag, maar helaas niet in dezelfde hal. D1 reist af naar Barneveld om te strijden tegen SSS D2. De tegenstander staat wat lager op de ranglijst, dus is het tijd om weer eens de volle buit te pakken!
H1 speelt wel in Nijmegen, tegen de paarse mannen van Vocasa H2. Na de niet zo goede wedstrijd van vorige week en het thuisverlies in de vorige ontmoeting zijn de mannen van Wim en Lies uit op revanche!

16.15: Dames 4
Ook die andere Nijmeegse club krijgt vandaag bezoek van Heyendaal. D4 neemt het op tegen Pegasus D3, nummer 6 in de competitie. De dames van Stef en Stijn staan op een mooie 3e plaats met de 2e plek binnen handbereik. Na het verlies van afgelopen wedstrijd zijn de meiden zeker weten uit op meer. Lukt het vandaag om een goede slag te slaan?

17.00 uur: Heren 2
Last but not least komt ook H2 vandaag in actie. De mannen van Veerle gaan op (verre) reis naar het idyllische Ochten. De plaatselijk H1 van Olympia staat 2e van onder. De tegenstanders hebben pas 6 punten verzameld dit seizoen, dus het is zaak dat onze groene prinsesjes daar geen verandering in aan te brengen!

Mocht je nog niks te doen hebben vandaag, stap op de fiets, trap je beste beentje voor en moedig de groene brigade aan!