De dag waarvan je niet meer had verwacht dat ‘ie zou komen is eindelijk hier: de NS is weer eens ontregeld. Ook de avondspits is inmiddels de drukste ooit geworden met ruim 2.000 km file door de eerste sneeuwvlokken van 2019 die Koning Winter over ons koude kikkerlandje uitstrooit. Als je lekker binnen zit is dat allemaal geen probleem natuurlijk. Maar voor twee Heyendaalteams zou dat vanavond nog eens onhandig kunnen zijn. Zij mogen namelijk op pad om punten binnen de hengelen en goede zaken te doen in de competitie.

Heren 2 (UPDATE: Wedstrijd gaat niet door)
Om klokslag 21.00 gaan de mannen van Veerle op bezoek TweeVV H2 in Ede. De tegenstander uit Ede had er afgelopen zaterdag geen zin in, dus werd de wedstrijd verplaatst naar vandaag. En dat de Edese heren wat te vrezen hebben voor onze groene prinsesjes is logisch, want het verschil in punten tussen beide teams is inmiddels vele malen groter dan het verschil in posities op de ranglijst. Bij een mooie winstpartij neemt Heren 2 de 3e plek in de competitie weer over van Woudenberg en dichten ze het gat richting de promotieplekken. Steek jij vanavond een kaarsje voor ze op?

Heren 5 (UPDATE: Kom a.u.b. niet naar Huissen, aldus het persbericht van H5 zelf)
Een half uurtje later trapt Heren 5 in Huissen af tegen Setash H3. Na een mindere wedstrijd afgelopen week tegen de koploper is het vandaag tijd voor de mannen van Roel, Claudia en Elke om revanche te nemen tegen een direct concurrent. De groene mooiboys staan slechts 2 punten voor op de tegenstander van vanavond, dus een winstpartij zou mooi zijn. Durf jij de oversteek te wagen om solidair te zijn met die arme jongens die deze vreselijke vrieskou moeten trotseren?

Na afloop van de wedstrijden krijg je vanavond gratis bier, (glüh)wijn, bitterballen en jägermeister van het bestuur als je het in je hoofd haalt om daar Daen te gaan. Waarschijnlijk moet je studeren dus blijf maar gewoon lekker binnen. Dat is ook wel eens goed. Donderdag is het weer tijd om te shinen buiten het veld.