Nu we allemaal eindelijk het thema en de bestemming weten van het Heyendaalweekend kunnen we weer met een gerust hart verder met alles wat we moeten doen. De meiden van het achtste mogen zelfs vanavond al met Heyendaal on the road, want om 21.00 uur mag er gevolleybald worden in Bemmely Hills.
De meiden van Neele en Mies hebben gisteren weer het nodige goede karma verzameld door van VoCASA D6 te winnen. Hiermee hebben ze D8 enigszins geholpen, aangezien VoCASA de een van de directe concurrenten van die dames is.
D8 zelf start het nieuwe jaar met een klapper, want Kidang D3 staat namelijk eerste in hun poule. Als we de sociale media mogen geloven hebben een aantal teamleden hiervoor gisteravond en vannacht al de nodige moed ingedronken. Zal dit ze vanavond helpen om de koploper van een of meerdere punten te bestelen?

Zoals we allemaal weten is Bemmel maar een kippeneindje rijden vanuit Nijmegen. Wanneer je dus vanavond niets te doen hebt, is het dus niet heel moeilijk om een volleybalwedstrijdje mee te pakken en onze groene dames naar een stunt te helpen!