Nieuw jaar, nieuwe kansen om je goede voornemens dit keer wel te laten slagen. De hoogste tijd om de nieuwe en fittere persoon in jezelf te vinden. Om dit jaar wel dat vak te halen of, nog mooier, af te studeren.
Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar 2019 heeft ook nog 358 dagen om toch dat ene drankje te veel te drinken en vervolgens dingen te doen waar je later ietwat beschaamd aan terug zult denken. De echt leuke dingen in het leven, zeg maar.
Wanneer je dit leest, ben je al aardig onderweg om dat laatste te doen slagen. Lid zijn van onze groene vereniging garandeert namelijk dat je zo’n moment minstens een keer mee gaat maken. Geniet er dus vooral van!

Vanavond hebben de Parels a.k.a. de Wilde meiden van D12 de eer om de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar te spelen. Hiervoor zullen ze wel een reisje moeten maken, want om 19.30 uur worden ze in Zetten verwacht. Rustig het nieuwe jaar beginnen is er voor de meiden en hun coaches niet bij, want Xanthos D2 is hun directe concurrent. De vorige ontmoeting tussen deze twee teams eindigde in een 3-1 winst voor onze dames. Was dit thuisvoordeel of kunnen ze dit ook vanavond weer waar maken?