Zoals velen van jullie wellicht weten, is het mogelijk om gratis drankjes te winnen met de Groene Held. Deze kun je winnen door aanwezig te zijn op de tribune. De puntentelling gaat als volgt:

–       Ben je aanwezig op de tribune om te supporten, zónder dat je zelf actief hoeft te zijn in het veld of langs het veld? Dan krijg je 2 punten;

–       Ben je aanwezig om te supporten en heb je ook een wedstrijd deze avond? Dan krijg je 1 punt.

Belangrijk is hierbij dat je het formuliertje van de Groene Held invult. Deze vind je vaak direct bij de ingang van de tribune. Bij 10 punten krijg je van het bestuur een tegoedbon voor een drankje in Café Daen! Een aantal van jullie zijn al goed op weg, de gespaarde punten blijven in 2019 bestaan!

¡¡¡ NIEUW !!!
Vanaf donderdag is het ook mogelijk om naast de Groene Held, een Gouden Held te worden…

Hiervoor moet je precies hetzelfde blaadje invullen en werkt precies hetzelfde, dus kost geen extra moeite! De puntentelling van de Gouden Held start aanstaande donderdag en eindigt op 6 april tijdens de Super Saturday. De 5 personen die aan het einde de meest gespaarde punten hebben, zullen een drank-diner bon*  van Café Daen ter waarde van 25 euro ontvangen!!!

*Alleen te besteden buiten Heyendaalactiviteiten

P.S. Het is sinds deze week mogelijk om een Heyendaaltrui en -tas te bestellen. Dit kan tot 31 januari, via deze link:

Inschrijving Merchandise