Vanavond wordt een schittermagische avond. Het meest positieve nieuws komt toch wel van Adam. Zijn eethuismixen mogen weer open van onze burgervader! Waar we vorige week nog in rouw gedompeld waren, kunnen we vanavond weer ouderwets toegeven aan de vreetkick na het stappen. En het wordt niet zomaar een stapavond, want Heren 3 organiseert de nu al legendarische kerstbeurrel. ‘Vo voor de leden en tijd om te shinen, maar eerst nog ff volleyballen. Hierbij ook nog een klein excuus aan Dames 1 en Dames 12 voor het niet voorbeschouwen van jullie wedstrijden op niet-wedstrijddagen. We proberen alle wedstrijden voor te beschouwen uiteraard maar dat lukt helaas niet altijd als je niet op donderdag of zaterdag speelt. Hopelijk kunnen jullie het ons in het kader van de kerstgedachte vergeven ;).

Heren 4
Vandaag zijn er helaas maar 3 wedstrijden te bewonderen, waarvan 2 in het RSC. Om 19.30 speelt eerst Heren 4 only the lonely de laatste wedstrijd van 2018. De mannen van Luuk staan er deze eerste seizoenshelft eigenlijk gewoon heel goed voor. Tot nu toe hebben ze pas 7 sets laten liggen en slechts 1 wedstrijd verloren. Een hele knappe prestatie. Om een bewogen eerste seizoenshelft met een knallende overwinning af te sluiten is iedereen met een groen hart zich verplicht te melden op de tribune om de mannen naar een 4-0 overwinning tegen D.V.O.L. H1 te trommelen! Als ze volle buit pakken staan de slechts 2 punten achter op de nummer 1 met nog 2!! wedstrijden tegoed.

Heren 2
Om 21.30 speelt ook only the lonely H2 in het RSC. Uiteraard blijven alle supporters van H4 zitten en sluit de rest aan om de mannen van Veerle te helpen het maximale puntenaantal te bezorgen tegen de competitievervalsers van Evoba H1. Waarschijnlijk zijn de mannen onder de indruk van een echte sporthal. Laten we zorgen dat ze ook onder de indruk zijn van onze groene keeltjes, liederen, gebral en gewoon enorm veel en lomp getrommel. Om uitzicht te houden op de bovenste 2 plekken is een maximale overwinning zo goed als noodzakelijk.

Heren 5
Tevens om 21.30 uur, maar ten oosten van het RSC, speelt Heren 5 de laatste wedstrijd van 2018 tegen H9 van het Pegajus. De groene brigade van Roel, Claudia en Elke doen het prima. Een top 3-plek is binnen handbereik. De tegenstander heeft ruim 2,5x zo weinig punten als onze groene mannen. En een derby in het hol van de leeuw motiveert natuurlijk altijd extra om punten binnen te harken. Het schakelkanaal van Ziggo belooft te switchen tussen de hoogtepunten van H5 en H2. Mocht je genoeg hebben van H2 kun je uiteraard ook biertjes drinken op de immense tribune van Pegasus.

Op naar Daen!
Kleed u allen daarna om in uw chiqueste kledij en begeef u naar het horeca-etablissement van onze hoofdsponsor (nee niet papa) om te proosten op de geboorte van de mooiste Lul ter wereld, onze grote weldoener Jezus-Roderick. ‘Vo!