Het hoge woord is er ook dit jaar weer uit: Vannacht zal hoogstwaarschijnlijk de eerste sneeuw vallen. Buienradar spreekt over ‘de eerste serieuze sneeuwval van het seizoen’, oftewel bereid u voor. Toch kunnen we dit bericht waarschijnlijk wel met een korreltje zout nemen, want op de een of andere manier verwachten de weerdiensten altijd iets te veel van het weergoden. Best naar om dan telkens weer teleurgesteld te worden.
Mochten ze deze keer toch gelijk hebben, dan zullen de twee teams  die vandaag buiten het RSC in actie komen nog geen last van hebben. Als het goed is zijn zij alweer veilig thuis wanneer het eerste witte vlokje naar beneden dwarrelt.

De mannen van Wim en Lies dwarrelen vandaag zelf naar Twello, of all places. Om 14.30 uur worden ze bij Voorwaarts H1 verwacht. Na de spanning van vorige week wacht hen deze week een ander soort wedstrijd. De thuisploeg is namelijk de hekkensluiter van de Tweede divisie B en het verschil tussen beide teams is elf punten, natuurlijk in het voordeel van onze mannen. Dit betekent echter helemaal niets, want net als het weer zijn de prestaties van H1 maar moeilijk te voorspellen. De Nevobo doet zoals altijd wel weer een dappere poging, maar zal het inderdaad 2-3 worden aan de grens van onze provincie?

Om 16.15 uur zoeken de meiden van het derde het toch iets dichter bij huis. Zij mogen het in de Ark van Oost opnemen tegen Pegasus D3. Hoewel de dames in het blauw maar vijf punten minder hebben dan onze dames, hebben ze wel 16 sets meer laten liggen en twee wedstrijden meer gespeeld. Het zou dus moeten lukken om vijf puntjes mee te nemen uit de Ark, maar ook D3 heeft soms last van wisselvallige dagen. Laten we hopen dat dat vandaag niet het geval is!

 

 

 

Disclaimer: Het ter harte nemen van de verwachtingen, over zowel het weer als de te leveren prestaties, is voor eigen risico. Mocht u dus wel last krijgen van Siberische taferelen, kunt u geen schadevergoeding indien bij de auteur van dit bericht.