Onder het motto “Volleyballen kun je niet vaak genoeg” reizen de dames van het eerste vanavond af naar Dieren, want het is tijd voor ronde twee van de Regionale Beker. Waar hun tegenstander op 9 november nog tegenover de meiden van Niek en Ivo stond, mogen ze het deze keer op gaan nemen tegen de huidige nummer 3 van de Derde divisie B.
Afgelopen zaterdag mocht D1 op bezoek bij de nummer laatst. Daar hebben ze te maken gekregen met de “Vloek der Rode Lantaarndragers”, waardoor ze helaas een puntje in Wageningen achter moesten laten. Deze zure nasmaak zullen ze dan vanavond ook maar wat graag willen wegspoelen en hoe doe je dat nou beter dan met een 3-0 overwinning in de bekercompetitie?
Helaas voor onze trouwe trommelaars is Dieren wel een pittig eindje rijden (hierbij wil ik jullie zeker niet ontmoedigen om te gaan, mochten die plannen er zijn), maar gelukkig bestaat er ook zoiets als afstandstelepathie. Dus stel jezelf hiervoor open en help D1 naar hun volgende bekerwinst!