Waar het kwik de thermometers aardig in de steek laat vandaag, stijgt de temperatuur in de sporthallen vandaag flink! Maar liefst 7 teams strijden vandaag om de punten.

Om 14.30 trapt als eerste Dames 4 af. Zij spelen dicht bij huis tegen VoCASA. De meiden van Stijn en Stef zullen na het teamweekend vol vertrouwen zijn om ook vandaag maximaal te presteren. Waar sommigen al een maximale score in de kroeg (en daarbuiten) hebben gehaald, is het nu tijd voor een maximale score in het sportcentrum.

Om 16.00 uur is het de beurt aan de eerste teams. In Wageningen strijdt Dames 1 voor de punten tegen Scylla. Zij willen graag zicht blijven houden op de top 2. In Barneveld mag Heren 1 aantreden tegen de plaatselijke SSS. Bij een mooie winst kunnen de heren ook langzaamaan naar boven kijken.

In Elst spelen vandaag twee Heyendaalteams. Dames 2 neemt het op tegen Gemini D1. Zij kunnen een winst vandaag goed gebruiken en zullen daar natuurlijk alles aan doen. Dames 3 speelt tegen Gemini D3 en wil graag in het spoor blijven van Dames 4. De meiden van Gerwin zullen er alles aan doen om de 5 punten weer mee naar Nijmegen te spelen.

Heren 2 speelt vandaag ook en wedstrijd en wel tegen Scylla H4. Na wat wisselende resultaten de afgelopen weken moeten de mannen vandaag weer echt laten zien wat ze waard zijn. Geen Disneysprookjes, maar gewoon keiharde punten.

Last but not least spelen onze parels van Dames 12 om 19.00 uur tegen AETHOS D10. De rare competitie waar ze inzitten brengt ze vandaag gelukkig maar naar Arnhem, dat is nog goed te doen voor de meiden van Dion en Marcé. Hopelijk brengen ze ook de punten mee naar de goede kant van de Waal vandaag!