Vrijdag Quizdag: Het bestaat in totaal uit 12 lange mannen (nou ja niet allemaal), is deels kapot of op vakantie, heeft minder ruggengraten dan personen, mist soms enigszins focus en het is vanavond om 21.30 uur te bewonderen in Wageningen. Wat is het?

Mocht je het antwoord op deze vraag nou niet weten, omdat je hoofd niet mee werkt als gevolg van alle avonturen die je vannacht beleefd hebt, dan volgt nu de oplossing: Heyendaal Heren 2.
Vanavond mogen de mannen van Veerle het opnemen tegen WaHo H1. De studenten uit Wageningen spreken zelf van ‘the derby of the year’ en gezien de stand kunnen we ze geen ongelijk geven. Onze mannen hebben zeven punten minder dan de thuisploeg, maar hebben ook een wedstrijd minder gespeeld. Bij de volle winst wordt dit gat dus verkleind naar twee miezerige puntjes en ligt alles weer open.
Ook vandaag mogen er weer twee mannen van het derde invliegen om hun kunsten te vertonen en H2 uit de brand te helpen. Daarnaast staat ook de trommel al klaar voor vervoer, want alleen zo kunnen de WaHooligans getemd worden. Ben jij vanavond ook onderdeel van dit spektakel?