Vandaag is een bijzondere dag. Niet alleen omdat de voetbaldames bijna een ticket voor het WK te pakken hebben en de directie van Pathé zich voor 19 miljoen heeft laten oplichten, maar vooral omdat er diverse teams aan de bak mogen, zowel thuis als uit.

Heren 2
Waar een gebruikelijke thuiszaterdag begint met de wedstrijden van H1 en H2, zullen de mannen van Veerle het vandaag alleen moeten doen. Ofja, alleen. Met een grote schare fans natuurlijk! Om 13.00 uur klinkt het startschot voor een spannende pot tegen Woudenberg H2. De bezoekers uit Wildenberg (toch Arnoud) staan een plek lager dan de groene mannen en gaan volgens de prognose van de Nevobo met een 3-2 winst naar huis. Schone taak aan onze mannen om daar een spreekwoordelijk stokje voor te steken. Met behulp van de rooie sterspeler en oud-H2’er Ivo moet het zeker mogelijk zijn.

Dames 1
Om 15.00 uur is het de beurt aan de dames. De meiden van Marinus nemen het op tegen het derde damesteam van VoCASA. D1 staat op een keurige 3e plaats. Het is wel spannend in die poule, want het gat naar de gevreesde tiende plek, nu toebedeeld aan VoCASA, is slechts 5 punten. Tijd dus om de voorspelling van de Nevobo waar te maken. Een 3-1 overwinning zou mooi zijn, 4-0 mag natuurlijk ook. Qua looks winnen onze dames het natuurlijk sowieso, maar helaas deelt de Nevobo daar (nog) geen punten voor uit. Tijd om te shinen binnen het veld dus.

Dames 10
Niet Dames 2 of 3 trekt naast Dames 1 ten strijde vandaag. Die eer komt volledig toe aan D10. De meiden van Cheyenne en Anouk vonden één wedstrijd in de week niet genoeg, dus fanatiek als ze zijn verschijnen ze vandaag ook ten tonele. Na een mooie wedstrijd donderdag met helaas een iets mindere mooie afloop (1-3 verlies tegen de koploper) kunnen de dames zich vandaag revancheren. Wederom een mooi moment voor de meiden om zich te meten met de teams in de bovenste regionen. Bij een goede uitslag kan D10 het rechterrijtje wat achter zich laten en aansluiten bij de bovenste helft van de competitie, die aan het eind van het seizoen recht geeft op Europees voetbal (kijken in de kantine).

Dames 4
Om 16.30 uur mogen de meiden van Stef en Stijn laten zien wat ze waard zijn. Tot nu toe is dat best veel, want D4 staat namelijk op een gedeelde 1e plaats! De gastvrouwen uit Millingen vandaag zullen er alles aan doen om onze groene meiden het vuur aan de schenen te leggen. Zaak aan de lekkere trainers om hun dames op te peppen en te laten schitteren vandaag, want alleen met een overwinning zal D4 tevreden teruggaan naar Nijmegen. Kunnen de meiden hun favorietenrol waarmaken?

Heren 1
Ook om 16.30 uur treden de mannen van Wim en Lies aan. Niet in Millingen am Rhein, maar in (*Freek Vonkstem aan*) DIEREN! KIJK, KIJK, KIJK, EEN HELE GROTE K$&#@!VIS(*Oh shit, Freek Vonkstem uit*). Hoewel de mannen best wel hele grote jongetjes zijn (6 man boven de 2.00m), zijn ze nog niet altijd grote jongetjes in het veld. Vorige week is het begin gemaakt met een, behalve de eerste set, prima wedstrijd tegen BVC uit Barchem. Tijd om die stijgende lijn door te zetten en de nummer 3 van de competitie eens kennis te laten maken met de krachten van H1.

Pak de trommel uit de vitrine en sla erop los, want alles teams kunnen jullie aanmoedigingen goed gebruiken!