Nadat zowel Heren 1 en 2 al een keer hebben mogen showen wat zij waard zijn op een woensdagavond, is het nu de beurt aan de dames van Marinus. Als we ze gaan vergelijken met de beide herenteams ligt de lat van presteren op een doordeweekse dag niet bijster hoog, maar laten we hopen Dames 1 hier met een grote marge overheen springt vanavond. Gezien de stand in de Derde Divisie B zou dit nog wel enigszins spannend kunnen worden. De tegenstander van vandaag, Voorwaarts D1, is dan wel de rode lantaarndrager van deze poule, maar hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld dan onze groene meiden.
Afgelopen zaterdag heeft D1 ervaren hoe naar het is om genoegen te moeten nemen met één puntje. Het krijgen van dit zure gevoel willen ze vandaag hoe dan ook voorkomen en dus alles op alles zetten om de meerderheid van de punten in Nijmegen te houden. Enige mentale ondersteuning hierbij kan natuurlijk nooit kwaad, dus zorg dat je om 20.00 uur in Hal 1C van het RSC bent. Als toeschouwer kun je vandaag namelijk dubbel winnen. Winst numero uno is het meemaken van een prachtige wedstrijd op je vrije woensdagavond. De tweede winst haal je uit het fietsen naar het RSC. Lichaamsbeweging zorgt er volgens onderzoek voor dat er nieuwe hersencellen worden aangemaakt. Dat is toch best een fijne gedachte na al die nu al verloren hersencellen tijdens de PielPaal Pitcher Competitiemaand!