Vandaag staan er 7 officiële wedstrijden op het programma. Het merendeel hiervan wordt thuis afgewerkt. Een goede reden dus om jezelf naar het RSC te bewegen.

Dames 9
Om 19.30 uur mogen de meiden van Sander eindelijk weer een wedstrijd spelen. Daar waar de meeste teams al drie wedstrijden achter de rug hebben, heeft D9 pas één wedstrijd gespeeld. Het debuut in de 2e klasse was helaas geen droomstart, maar de meiden hebben tijdens het Openingstoernooi al bewezen dat ze zich niet zomaar gewonnen geven tegen ervaren 2e klasseteams. Lukt het de dames om vanavond tegen Tweestroom D1, degradant uit de 1e klasse, punten af te snoepen? Aan de slogan op het inspeelshirt zal het in ieder geval niet liggen. Want naast dat je met D9 biertjes kan legen, zijn ze ook niet verlegen en vanaf dit seizoen zelfs natter dan regen. Nu maar hopen dat het RSC een dweil heeft.

Dames 10
D10 heeft vanavond ook een aardige kluif aan koploper Ikaros D3. De bezoekers uit Groesbeek hebben in vier wedstrijden pas twee sets afgestaan. Maar D10 zou D10 niet zijn als de dames elke tegenstander het vuur aan de schenen kunnen leggen. De meiden van Cheyenne en Anouk zullen er alles aan doen om de koploper het eerste verlies aan te smeren. Trommel en schreeuw de meiden naar de overwinning!

Heren 3
In de eerste ronde komt ook H3 in actie, net als D10 tegen de Groesbeekse buren. Ook hier bevindt de tegenstander zich in de bovenste regionen. Tijd voor de mannen van Bas en Jesse om te laten zien dat ze niet zomaar gepromoveerd zijn naar de 1e klasse. H3 staat erom bekend dat ze zichzelf vrij gemakkelijk kunnen slopen. Het wordt tijd dat ze dit nu met de tegenstander doen!

Dames 8
Het houdt niet op met de onderonsjes met Groesbeek. Naast de twee thuiswedstrijden tegen Ikaros, gaat D8 om 21.15 op bezoek bij de Gruusbekkers (lees dit in je eigen Groesbeekse dialect). Ook hier staan onze buren (bijna) bovenaan, terwijl de meiden van Lisa, Lotte en Fleur helaas nog op 0 punten staan. Na de groene derby van vorige week staan de dames van het achtste te popelen om zich te revancheren. En hoe kan dat nu beter dan tegen de boeren uit Groesbeek.

Dames 5 en 7
In de tweede thuisronde staat er voor de verandering weer een Heyendaalderby op het programma. Nu is het de beurt aan D5 en D7. De dames van Machiel en Jur hebben de smaak te pakken na een 4-0 overwinning op de tegenstander van D9. Ze zijn klaar om die lijn door te trekken. D7 daarentegen heeft zich ook nog niet afzijdig gehouden deze competitie. De dames van Robin en Jochem zijn na drie wedstrijden zelfs nog ongeslagen! Spanning en sensatie is dus gegarandeerd. Wie van de groene teams trekt aan het langste eind?

Dames 11
Net als voor D8 is het vanavond ook voor D11 tijd om de eerste punten te pakken dit seizoen. Onder leiding van Myron en Thirza gaan de meiden vanavond de strijd aan met Isala ‘77 D2. Het is overigens geen schande dat onze groene dames nog geen punten hebben, aangezien beide tegenstanders zich ergens aan de top van de 3e klasse bevinden. Kunnen de dames het RSC omtoveren tot een onneembare groene vesting?

Heren 4
Om 21.30 is het de beurt aan de mannen van Luuk. Alsof er niet al genoeg spannende wedstrijden op het programma stonden, speelt ook H4 tegen de koploper, Weekenders H2. Laatstgenoemden hebben pas één set afgestaan in vier wedstrijden. En als je in Winssen speelt sta je eigenlijk al 1-0 achter door de zaal en de scheidsrechter, want die werken beide in je nadeel. Tijd voor Team Bossink om daar eens orde op zake te stellen en de nodige punten mee naar Nijmegen te slepen. 

Dames 6 en Heren 5
Last but nog least staat er vanavond ook een fantastische oefenpot op het programma. De tegenstander van D6 durfde waarschijnlijk niet meer, toen ze al het aanvalsgeweld zagen bij het bespieden van de trainingen van Neele en Mies. Onder het mom van ‘vakantie’ en ‘te weinig spelers’ hebben ze zich teruggetrokken voor deze wedstrijd. De grootste gedupeerde was toch wel scheidsrechter Laura, die stond te popelen om eindelijk weer een wedstrijd te fluiten. Maar de fans van D6 hoeven niet lang te treuren, want de mannen van het vijfde hebben hun vrije donderdag opgeofferd om D6 te vermaken. Maar voor die tijd spelen ze eerst nog een oefenpotje tegen elkaar. Van dit schouwspel wil je sowieso getuige zijn!

Kom in beweging op deze mooie oktoberdag en moedig onze groene verenigingsgenoten aan in het RSC! Voor alle Daengangers staan vanavond heerlijke shotjes klaar, mits je met minimaal 5 personen van je team bent natuurlijk. Be there or be square!