De mannen van Veerle zullen vanavond hun debuut maken in de bekercompetitie. Om 20.00 uur mogen ze in het RSC gaan schitteren tegen Hellas H1. Het team uit Nunspeet draait mee in de top van de promotieklasse, dus winst voor onze mannen zou een enorme stunt zijn. Ze zullen tot het gaatje moeten gaan om de punten thuis te houden.
Met dat laatste is het afgelopen weekend dan ook al goed geoefend. De vijf punten (taart) zijn toen vol passie en overgave binnen gesleept. Dit fanatisme heeft een van de middens al zo afgeschrikt dat hij het niet aandurft om vanavond met de rest van de mannen in het veld te staan. Gelukkig hebben ze in Robin de Heer een man zonder deze angsten gevonden.
Daarnaast schijnt het ook zo te zijn dat de spelers van H2 er een sport van maken om zichzelf op welke manier dan ook te blesseren. De teller staat op dit moment op één hele en vier halve blessures. Voor het overzicht zijn de chronische ruggengraadblessures even buiten beschouwing gelaten.
Na deze informatie zal het dan ook niemand verbazen dat Heyendaals grootste brokkenpiloot hen ook uit de brand komt helpen.

Nog een laatste serieuze noot:
Ondanks dat ze altijd voor de winst zullen gaan, heeft H2 vanavond niets te verliezen. Hun waardigheid zijn ze stuk voor stuk al kwijt en elk gewonnen punt telt tegen deze tegenstander als wedstrijdwinst. Kortom, feest is gegarandeerd vanavond, iets wat je niet wilt missen. Zorg dus dat je om 20.00 uur op de tribune zit om van dit oogstrelende spektakel te kunnen genieten!