Aangezien de mannen van H1 erg goed zijn in henzelf verkopen, gelukkig ook als het om volleybal gaat, is het waarschijnlijk bij het grootste deel van de vereniging al bekend wat er vanavond op het programma staat. In het RSC kun je namelijk genieten van de derby tussen onze mooie groene mannen van het eerste en blauwe Pegasus H1.

Na twee wedstrijden staat H1 op een negende plaats in het klassement, maar dit zegt nog vrij weinig. Wanneer ze vandaag namelijk de volle winst weten te pakken, maken ze een grote sprong naar plek vier. Dat scenario is niet alleen theoretisch, na zaterdag, maar ook in de praktijk mogelijk. Afgelopen zaterdag hebben de mannen namelijk gevochten voor wat ze waard waren en ook onze Duitse adelaar vloog weer prachtig door het veld.

Bij Pegasus lijkt het Griekse vuur op dit moment meer op een waakvlammetje, aangezien er nog maar één punt is veiliggesteld in de afgelopen wedstrijden. De hoogste tijd om ze kennis te laten maken met het groene Heyendaalvuur, dat zowel in het veld als op de tribune aanwezig is. De trommels zijn zaterdag al tot bloedens toe warm geslagen, dus daar zal het niet aan liggen. Het enige wat nog nodig is om het feestje compleet te maken, ben jij. Dus zorg dat je om 20.00 uur aanwezig bent in het RSC!