Vandaag moeten ook de vier hoogste teams laten zien wat ze in huis hebben. Tijdens deze wedstrijden zullen, net als donderdag, rouwbanden gedragen worden. Mocht je in de gelegenheid zijn, kom onze groene mannen en vrouwen dan vooral steunen en aanmoedigen. Samen is alles namelijk beter!

Tijdens de Super Saturday volgende week zijn alle volleybalcapriolen weer in het RSC te bewonderen, dus vandaag mogen alle teams even op weekendverlof. Dat de mannen van het tweede tijdens dit verlof Nijmegen nog niet mogen verlaten, heeft natuurlijk geen verdere uitleg nodig. Om 12.15 uur mogen ze aantreden in de Ark van Oost tegen Pegasus H5. De afgelopen week waren de nieuwe hoofddeksels van H2 al te bewonderen tijdens de trainingen. Trots als een pauw liepen ze door de zaal te paraderen. Zal de magie van Disney hen vandaag ook naar de winst kunnen helpen?

Om 16.00 uur is het ook tijd voor de dames van Ivo en Niek om aan hun eerste wedstrijd te beginnen. Zij mogen tegen in Ede, tegen TweeVV D1, laten zien wat ze waard zijn. Hoewel het thuisspelende team vorig jaar nog in de eerste klasse speelde, moeten ze niet onderschat worden. Ze hebben de eerste competitiewinst al op hun naam mogen schrijven en ook in het bekertoernooi is dit het geval. D2 gaat er natuurlijk alles aan doen om deze positieve vibe te doorbreken en de punten gewoon mee te nemen naar Nijmegen.

Anderhalf uur later start ook het seizoen van D1. Zij gaan op bezoek bij Set Up’69 D1. Ook dat team heeft al geproefd van de winst, maar hetzelfde geldt gelukkig voor onze meiden. Op 11 september werd namelijk het maximale aantal punten binnengesleept in Horssen. Zal het de meiden van Marinus vandaag lukken om dat kunstje weer te laten zien in Scherpenzeel?

Om 18.00 uur mogen ook de lange mannen van het eerste laten zien of ze hun zenuwen onder controle kunnen houden. Diep in hun kleine hartjes vinden ze het namelijk superspannend om hun eerste echte wedstrijd in de Tweede Divisie te spelen. Voor mogen ze op bezoek in de Achterhoek. In Aalten zal De Hofnar-BOVO H1 hun tegenstander zijn. De thuisspelende ploeg heeft vorige week ook vier punten in Nijmegen achter gelaten, dus ze weten al in grote lijnen waar de punten thuishoren. Laten we hopen dat onze mannen daar hun voordeel mee kunnen doen!