Fiere heyendalers!
Er staat weer een mooi jaar vol volleybal en activiteiten voor de deur! Al dit plezier is niet mogelijk zonder super Heyendalers die deze activiteiten organiseren. We hebben al heel wat inzendingen, maar er zijn nog steeds commissies op zoek naar jou! Ben je een moordwijf of een kille boy dan is de Gotcha commissie iets voor jou! Vind je een dagactiviteit organiseren leuk? Kijk dan eens naar een van de VVH toernooien, de Interne Toernooien of misschien de Actiecommissie! Zo zijn er nog veel meer commissies en zit er voor iedereen iets leuks tussen. Wellicht is het leuk om je in te schrijven met een teamgenootje en samen dit jaar iets gaafs neer te zetten. Al dit werk is niet alleen leuk, maar er zit natuurlijk ook een beloning aan vast! Naast de EEUWIGE ROEM die je krijgt vanwege het organiseren van de activiteit is er aan het einde van het jaar ook een vrijwilligersuitje. Samen met alle andere vrijwilligers word je een dag lang beloond voor al je harde werk! Ga dus snel op zoek welke commissie bij jou past en schrijf je voor 24 september in via de Heyendaal site. Zo maken we er samen een enorm mooi groen jaar van!