Fiere Heyendalers,

De eerste trainingen zijn alweer geweest en het competitiewedstrijden beginnen al over een paar weken. Eerst wacht ons nog het openingstoernooi en de wissel-ALV. Vol hoop en goede moed gaat Heyendaal het nieuwe seizoen in!

Wat ook vol moet zijn, zijn onze vele commissies zodat we de vereniging draaiende kunnen houden. Natuurlijk moeten we de gezellige activitieiten die wij organiseren ook niet vergeten. Heyendaal zou niet het zelfde zijn zonder de beruchte Diner Rouler, het Heyendaalweekend, de Communicatie commissie of onze grote toernooien. Deze activiteiten worden georganiseerd door commissies! Om dit allemaal mogelijk te maken hebben we jou nodig! Geef je op voor een commissie en draag jouw steentje bij aan onze groene studentenvolleybalvereniging.

Klik op de link!