Fiere Heyendalers,

Het seizoen is afgelopen en onze neuzen staan gericht op volgend jaar. Het beestachtig mooie VVH Gras is goed bevallen en VVH Beach staat voor de deur. Met de nieuwe teams wordt er hard getraind, worden doelen voor volgend jaar opgesteld en de datum van het openingstoernooi op 15 september vrijgehouden.

Volgend seizoen zijn er naast het volleyballen ook weer veel activiteiten, borrels en toernooien waar we nu al naar uit kijken! Deze worden met jullie hulp georganiseerd en daar zijn we heel dankbaar voor! Volgend jaar zullen er weer commissies zijn die hun beste beentje voor zetten en Heyendaal nog gezelliger maken. Voor enkele commissies zoeken wij nu al naar voorzitters. Deze commissies zijn VVH Gras, VVH Beach en de Weekendcommissie. Lijkt het je leuk om deel te nemen in een commissie en na te denken over de doelen en invulling daarvan? Laat dan nu, via deze link, je interesse blijken voor het voorzitterschap in een van deze commissies!