De laatste wedstrijden breken nu echt voor iedereen aan. De meiden van Stijn en Cees mogen in hun laatste wedstrijd nog even knallen tegen Trivos D2. Om 13.00 uur zullen ze het veld in Wijchen betreden. Na hun kakeltoffe kroegentocht van afgelopen dinsdag, waarbij zover bekend niets vergeten is, zal D4 vandaag proberen om dit succes te evenaren in het veld. Zal dit ze lukken?

Maar liefst vier uur later mag ook D5 aan de bak. In Huissen staat staat vanmiddag nog wel het een en ander op het spel, aangezien de meiden van Stef en Machiel nog altijd vechten tegen directe degradatie. Het maakt dus niet uit hoe ze het doen, als er maar punten gepakt worden tegen Setash D1!

De zaterdagavond is helemaal voor de mannen van Veerle. Om 18.30 uur zal ook in Wageningen het eerste fluitsignaal klinken in de wedstrijd tussen Invicta H1 en onze mooie mannen van het tweede. De thuisploeg is al lang en breed zeker van degradatie, maar dat betekent niet dat ze zich ook vandaag al gewonnen hebben gegeven. Kan H2 toch alle punten mee naar Nijmegen nemen?