Fiere Heyendalers,

Deze week hebben jullie de warme zonnestralen kunnen voelen. Met daarbij zand tussen je tenen en een groene zonnebril op je neus zul je net zo blij stralen als de zon. Over een paar weken zijn jullie welkom om te beachvolleyballen op de beachvelden van het RSC. Op de donderdagavonden van 19:30-22:00 zal er worden gestreden tegen elkaar om de felbegeerde eer en natuurlijk prijsjes. Je kunt je opgeven in een twee- of drietal met een sportieve en zomerse teamnaam. Er worden wedstrijden van twee keer tien minuten gespeeld volgens de officiële beachvolleybal regels. Dat houdt in 2 tegen 2 met hard contact bij het eerste en laatste balcontact etc. Je kunt je opgeven voor Dames Hoog (D1-6), Dames Laag (D6-D12), Heren Hoog (H1-H3) en Heren Laag (H3-5). Elke week spelen er twee verschillende poules dus kijk goed op de planning van de beachcompetitie wanneer jij op jouw niveau kan spelen!

Schrijf je snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken en vol=vol! Je kunt ook met je inschrijving aangeven dat je mooie groene Heyendaal zonnebrillen wilt bestellen! Beachvolleybal competitie