Op deze zonovergoten zaterdag zijn er nog drie teams die zich in hun volleybalkleren mogen hijsen. Voor ze dit doen moeten ze echter allemaal ook nog een eindje reizen.
Om 16.00 uur is het voor mannen van het eerste tijd om in Zetten heel hard te gaan winnen van Xanthos H1. Gezien de huidige stand van zaken zou dit ook zeker binnen de mogelijkheden van onze groene heren moeten liggen. Zullen ze door de ontwikkelingen van afgelopen week weer vrijuit kunnen spelen?

Een half uurtje later mag ook D1 beginnen aan hun wedstrijd tegen Jumbo Van Andel-Ormi D1 in het altijd mooie Epe. Hoewel beide teams maar drie plaatsen verschillen in het klassement, heeft de thuisploeg wel 28 punten voorsprong op de meiden van Marinus. Zal het D1 toch lukken om met gesprokkelde punten terug te keren naar Nijmegen?

Voor de meiden van het tweede wordt het vandaag een latertje. Om 17.30 uur is er eindelijk een veld voor hen vrij in Scherpenzeel. Hier zal de koploper van hun poule ze opwachten. De meiden van Set Up ‘69 D1 zullen met iets meer spanning spelen dan D2, aangezien zij alle punten zullen moeten pakken om het kampioenschap nog binnen bereik te houden. Kunnen onze meiden daarvan profiteren en zo dat andere Nijmeegse team een helpende hand bieden?

Daarnaast is vandaag ook de laatste dag dat je je op kan geven om op 31 mei samen met veel ander Heyendalers te gaan kijken bij de wedstrijd Nederland-Brazilië in het Omnisportcentrum in Apeldoorn. Schrijf je dus nog snel even in via deze link!