Fiere Heyendalers,

Wat is de Groene Held en de Gouden Strippenkaart?

Huh, de Groene Held? Gouden Strippenkaart? Zoals op de ALV besproken, wordt De Supporter van de Maand de laatste tijd steeds minder gevonden door de leden. Met deze reden ontwikkelen we dit concept door tot de Groene Held en de Gouden Strippenkaart. Voor de komende wedstrijden van het seizoen houdt dit in dat jullie punten kunnen behalen door op de tribune aanwezig te zijn. Je bent natuurlijk een Groene Held als je naar veel wedstrijden komt kijken! Tien punten levert de Gouden Strippenkaart op. Deze kun je inwisselen voor een gratis biertje in Café Daen!

Hoe kom je aan 10 punten?

Je komt aan punten door het Groene-Held-invulbiljet ingevuld in de Groene-Held-doos te deponeren. Deze doos zal na elke wedstrijddag geleegd worden en de ingevulde briefjes worden verwerkt door het bestuur. Je verdient 1 punt als je op de tribune aanwezig bent op een dag waarop je zelf een wedstrijd speelt of coacht en je krijgt 2 punten als je op de tribune aanwezig bent op een vrije dag.

In tegenstelling tot de Supporter van de Maand kunnen er meerdere Groene Helden zijn!

Dus kom allemaal naar de tribune en support Groen! Verdien Goud!