De temperatuur heeft gelukkig weer een stijgende lijn ingezet en daarmee stijgt ook de spanning richting het einde van de competitie. Een aantal van onze groene teams heeft het bijbehorende virus ook al goed te pakken. Symptomen zijn wisselend. Zo probeert de een alles te doen om te redden wat er te redden valt en vergeet de ander in blinde paniek wat er ook alweer precies moet gebeuren wanneer je in het veld staat. Hoe zal het gesteld zijn met de drie teams die vandaag in actie komen?

Om 13.00 uur staan de spotlights van het RSC gericht op de mooie mannen van het eerste. Een verhaal apart zijn ze wel. Waar ze voor de kerst nog erg zelfverzekerd en oppermachtig waren, zijn ze nu soms een beetje bevangen door de druk van het moeten presteren. Zonde is dat wel, want we weten allemaal hoe goed ze kunnen volleyballen als ze lekker vrijuit spelen. Dat is vandaag dan ook het doel tegen SSS H3. Tijd om de stand voor even te vergeten en gewoon te genieten van het spel samen met alles en iedereen daar omheen. Geniet jij mee met H1?

Twee uur later mag D2 hetzelfde kunstje gaan vertonen als H1. Ook zij mogen gaan shinen tegen een team van SSS, namelijk hun derde damesteam. Een maandje geleden was de tegenstander van vandaag de meiden van Thom en Derk nog te slim af en werd er helaas maar één punt mee terug genomen vanuit Kippenstad. Dat is dan ook meteen het maximale aantal punten dat vandaag die kant op zal gaan!

Er is ook nog een team dat buiten het RSC mag schitteren. De meiden van Stef en Machiel zijn een van de teams uit de categorie ‘redden wat er te redden valt’. Iets wat de afgelopen wedstrijden ook erg goed gaat. Iets meer dan twee weken geleden werd er nog met 4-0 gewonnen van het team waar ze vandaag op bezoek mogen. Zal het ze om 12.00 uur lukken om Kidang D2 nogmaals te verslaan?