Na een weekend waarin we al het Pegajus binnen onze vereniging ontmaskerd hebben, en dit ook goed gevierd is, is het alweer tijd voor het volgende feestje. Een nu al heel bijzonder feestje, want het is een optelsom van de Thirsty Thursday, de allerlaatste TOTO en de upside down borrel van D6. Zelfs mensen die niet kunnen rekenen, weten wat de uitkomst aan het einde van de avond zal zijn!

Om 19.45 uur zal de avond van start gaan in het RSC. Hiervoor staan drie mini’s al dagen te trappelen van ongeduld, wachtend op hun ‘moment of fame’. Gijs Kooistra heeft de eer om te infiltreren bij D9 tijdens hun wedstrijd tegen Pegasus D8. Ondanks de kleine opstartproblemen die deze meiden in het begin van het seizoen kenden, doen ze de laatste tijd erg goede zaken en sluipen ze langzaam richting een promotieplaats. Zal het ze lukken om vanavond weer een stapje dichter bij de tweede klasse te komen?
Ook de meiden van het zesde mogen in deze ronde aan de bak. Zij hebben voor vanavond de opdracht om geen punten te laten liggen tegen de nummer elf, Weekenders D1. Elle Haisma zal hen daarbij als mini extra ondersteunen. Laten we hopen dat D6 nog niet te veel met hun borrel bezig is. Als ze de wedstrijd in dat thema gaan spelen, gaan ze hun streven om voor de vierde keer op rij vijf punten te pakken niet halen.
Voor het laatste team in deze ronde is het vandaag weer eens tijd om te winnen, want dat is iets wat D10 de laatste tijd een beetje vergeet te doen. Gelukkig is de prognose tegen Pegasus D9 positief en met Robbert Huiskamp als mini moet het mogelijk zijn om deze waar te maken. Om het helemaal compleet te maken, is de steun van de tribune natuurlijk onmisbaar. Help jij D10 naar een prachtige start van hun teamweekend?

Op deze speciale avond kan een Heyendaalderby natuurlijk niet ontbreken, dus om 21.30 uur zullen weer twee groene teams tegen elkaar strijden. De meiden van Stijn en Cees zullen het opnemen tegen het team van Rutger en Robbert. Op papier zou D4 hun meerdere moeten erkennen in D3, maar de laatstgenoemden waren in de afgelopen wedstrijden af en toe het spoor helemaal bijster. Alles is dus mogelijk vanavond. Bij D4 zal Sanne van der Coelen als mini zorgen voor de mentale steun en bij D3 zorgt Jellina Huitema als mini voor zowel mentale als fysieke ondersteuning!
Op dezelfde tijd mag ook het enige herenteam dat vanavond in actie komt aan hun wedstrijd beginnen. Marijntje van Gennip zal hier de eerste opslag verzorgen. De mannen van het vijfde zullen vervolgens de strijd aan gaan met Boemerang Komeet H3. Wanneer H5 er in slaagt om minimaal drie punten te pakken, mogen zij zich na deze pot de nummer twee van hun poule noemen. Komt promotie dan nu echt binnen handbereik?
Bij D7 krijgt Ivo van den Nieuwendijk de kans om, in plaats van te coachen vanaf de zijlijn, de tegenstander te laten zijn wat hij waard is als mini. Als hij op deze manier Kidang D4 alvast een beetje van de leg kan krijgen, zou dat ervoor kunnen zorgen dat de meiden van Robin en Jochem kunnen klimmen in de stand. Dit spektakel wil je niet missen!

Helaas is er ook een team dat het feestje in het RSC niet kan meemaken. D12 mag namelijk om 21.15 uur op bezoek bij Isala ‘77 D3 in het idyllische Beneden-Leeuwen. Even snel vijf punten ophalen en dan met piepende banden terug naar Nijmegen!

Na alle wedstrijden is het dan eindelijk tijd voor de borrel waar iedereen al minstens de hele dag naar uit heeft gekeken. Café Daen zal omgetoverd worden in een paradijsje waarin alles precies andersom gaat dan je gewend bent. Voor iedereen die het nu nog niet helemaal snapt: Waar je je normaal op donderdag netjes gedraagt en alleen naar huis gaat, kan dit vanavond wel eens compleet anders zijn!
Succes vanavond en tot in Daen!