Ondanks dat er deze week weinig wedstrijden door onze Heyendaal teams werden gespeeld, vonden er toch een aantal wedstrijden plaats.

Zo vonden er 6 wedstrijden op donderdagavond plaats, waaronder 5 in het RSC. Dames 1 heeft een drukke week gehad want zij speelden op donderdag én zaterdag een wedstrijd. Ook waren zij het enige team dat geen thuiswedstrijd speelde en ze hielden er ook nog twee spannende wedstrijden aan over.

De dames van het eerste wisten donderdag nét de winst naar zich toe te trekken door met 3-2 te winnen van de directe concurrenten VoCASA DS3. Helaas lukte het de meiden zaterdag niet om te winnen van SSS DS2 het team dat net onder de ze in de competitie staat. Buiten dat gingen de dames in het groen toch nog naar huis met twee punten.

Tijdens de eerste ronde liet Heren 3 even zien wat volleyballen is. Deze mannen gaan namelijk de strijd aan voor het kampioenschap. Zelfs tegen de nummer 4 in de competitie winnen de heren met een mooie 4-0. Het eerste van Volamie maakte geen schijn van kans.
Dames 3 had een spannende wedstrijd op het programma staan. De ladies in green moesten het opnemen tegen de koploper van de poule om de eerste plek in de competitie te bemachtigen. Jammer genoeg lukte het ze maar om een setje te pakken, maar de competitie is nog niet voorbij dus er kan nog vanalles gebeuren!
Ook Dames 11 had een spannende wedstrijd gepland staan om uit de degradatie te blijven. De dames van Maud en Lisanne namen het op tegen Kidang DS6, wat eindigde in een spannende 5-setter. Tot onze teleurstelling trokken de tegenstanders toch aan het langste eind.

Tijdens de tweede rond lukte het de dames van het achtste om voor de eerste keer 5 punten te winnen tijdens de wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd tegen Pegasus DS6 waren zij overduidelijk sterker. Deze sprong omhoog haalt de Dames weer wat verder uit de gevarenzone. Ook Heren 5 wisten met 4-0 te winnen van Volamie HS2. Deze tegenstanders maakten geen schijn van kans.

Zoals jullie merken gaat het steeds spannender in de competitie worden. Voor je het weet is het alweer voorbij!