Fiere Heyendalers,

Graag heten wij jullie donderdag allemaal welkom om de laatste TOTO te vieren en tegelijkertijd de Thirsty Thursday mee te pakken! De wedstrijden die gespeeld worden, zullen net als de gebeurtenissen op de tribune een spektakel vormen. Maak het nog spannender door de TOTO in te vullen op de site!  

Niet alleen de mini’s worden donderdag verwend en vertroeteld! Enthousiaste toeschouwers worden voorzien van fris en koekjes! Door het bijhouden en afstrepen van de acties in de volleybalbingo kan er zelfs nog wat lekkers gescoord worden. Naast het bovenstaande vinden jullie op de tribune hele gezellige Heyendalers, het tribuneboekje en het Heyendaal Liederenboek, wat is samengesteld door de KlapCie!

Nadat je je ogen eruit hebt gekeken, kun je over alles napraten tijdens de Thirsty Thursday borrel in Café Daen, die rond 23:30 los zal barsten! Dames 6 heeft de borrel een speciaal thema gegeven: Inside out, upside down! Met wie ga jij die avond down town?