Fiere Heyendalers,

De Heyendaal TOTO, geboren in het seizoen 2013-2014, is heel goed van start gegaan en zorgde voor een grote aanhang en veel deelnemers die de voorspellingen invulden. De laatste tijd is er helaas nog maar een klein groepje liefhebbers van deze voorspellingsstrijd. Vanwege deze reden heeft het 51e bestuur besloten om onze groene TOTO met pensioen te laten gaan. We zullen de TOTO voor altijd herinneren diep in ons groene hart.

De TOTO zal ons niet verlaten zonder een knallend afscheid! Bij dezen zijn jullie allemaal opgeroepen om de laatste TOTO ooit in te vullen en nog een allerlaatste keer de uitslagen van de wedstrijden te voorspellen! Het gaat deze keer niet om zomaar een wedstrijddag, maar om de geweldige Thirsty Thursday op 1 maart! Nog 8 dagen is er de tijd om de TOTO een zeer waardig afscheid te geven!

Er zijn door de jaren heen heel veel TOTO-winnaars geweest. Maar geen enkele editie is zo uniek en speciaal als deze! De eer bij het winnen van deze TOTO zal voor eeuwig zijn! Niemand kan jouw titel van laatste TOTO-winnaar-van-de-maand meer afpakken!

Op de site kunnen jullie de voorspellingen invullen via deze link! Daag hiervoor ook je teamgenoten uit! Kortom zorg dat jij de ultieme TOTO-eindbaas van van Heyendaal wordt!