Fiere Heyendalers,

Over 10 dagen is het al weer zo ver: Nu het seizoen bijna ten einde komt is weer de laatste speciale wedstrijddag, de Thirsty Thursday! Die donderdagavond, 1 maart,  is er de mogelijkheid om naar de mooie wedstrijden te komen kijken van Dames 3,4,6,7,9 en 10 en Heren 5! De oplettende lezer telt er zeven: D4 neemt het op tegen D3 in de 2e ronde.

Niet alleen laten mooie Heyendalers schitterende wedstrijden zien. Schattige mini’s zijn er ook ter plekke! Heyendalers uit andere teams mogen voor een avond bij een ander team horen! De mini’s krijgen een mooi, door het team versierd, shirt en mogen mee inspelen, mee inslaan, langs de kant juichen en zelfs de eerste rally van de wedstrijd spelen! Natuurlijk is dit heel spannend voor de kleine mini’s, dus kom ze vooral aanmoedigen!

Er is maar een team dat een goede reden heeft om niet te komen kijken en dat is Dames 12, omdat zij helaas een uitwedstrijd hebben. Voor alle andere Heyendalers is er op de tribune genoeg lekkers en een spannende volleybalbingo waarmee je scherp op de wedstrijd moet letten! Op de tribune vinden jullie ook de bekende tribuneboekjes en het legendarische liederenboek van Heyendaal, gemaakt door de KlapCie!

Als jullie nu nog niet overtuigd zijn, dan haalt dit jullie zeker over de streep! Na de wedstrijden staat er in Café Daen een geweldige borrel voor jullie klaar, georganisseerd door Dames 6! Het thema is “inside out, upside down!” Het dak gaat eraf en de Café Daen staat op zijn kop!

Tot volgende week donderdag!