Na het carnavalsweekend mochten de meeste Heyendalers het nog rustig aandoen. Op donderdag mochten zes teams in het RSC strijden voor de felbegeerde punten. In de eerste ronden namen de dames van het vijfde het op tegen de nummer zeven in de competitie. Ondanks dat de dames van Stef en Machiel het moeten doen met een elfde plaats, hebben de dames de volle vijf punten naar zich toe weten te trekken! Op het veld daarnaast traden de heren van het vierde aan tegen hun directe concurrent Hexagon H1. Alle sets werden door onze groene heren gewonnen en de vijf punten bleven hiermee in Nijmegen! De derde wedstrijd die in de eerste ronde werd gespeeld ging tussen Heyendaal D10 en Switch’87 D3. De vorige keer lukte het de dames van het tiende helaas niet op een puntje mee naar Nijmegen te nemen. Hoewel de wedstrijd werd gewonnen door de dames uit Millingen aan de Rijn, lukte het ze wel een puntje binnen te slepen.

In de tweede ronde kwamen er maar liefst drie Heyendaalteams uit in twee wedstrijden. In de Heyendaalderby tussen D9 en D11 een paar weken geleden, lukte het de dames van het elfde nog een puntje binnen te slepen. Dit keer gingen de dames van Roel en Sander er met de volle vijf punten vandoor, waardoor ze nu een mooie derde plek in de competitie innemen. Op het veld hiernaast speelden de heren van het vijfde tegen de nummer twaalf, Switch’87 H3. De wedstrijd werd met gemak en in korte tijd door onze groene heren gewonnen en de vijf punten bleven in Nijmegen!

Afgelopen vrijdag reisden de dames van het tweede af naar Renswoude, om het hier op te nemen tegen Renswoude D1. D2 leek een beetje last te hebben van een dipje, want de wedstrijd werd helaas verloren van de nummer tien in de competitie. Er werd nog wel een puntje binnengesleept, waar de dames nu een vierde plek bekleden.

Omdat de wedstrijd van H1 afgelopen zaterdag niet doorging, werd er deze dag maar een wedstrijd gespeeld. De dames van het eerste namen het in het RSC op tegen de koploper, SV Dynamo Apeldoorn D2. Helaas hebben de dames niet kunnen profiteren van het thuisvoordeel en werd de wedstrijd met een 4-0 eindstand gewonnen door de dames uit Apeldoorn.